Sluiten

Categorieën

Filters
  Lianne - Zaterdag 26 Maart 2022

  NIEUW, de BERG Playbase! Maar wat is het?

  BERG Playbase

  De Playbase, een klimrek in de tuin met veel mogelijkheden. Je kan de Playbase uitbreiden met sport, speel of lounge accessoires. De basis is te leveren in 2 maten de medium en de large. De playbase heeft een breedte van 100cm en een hoogte 245cm. De medium is 285cm lange en de large 380cm lang.

  De Playbase is er in drie varianten:

  * BERG Playbase TT
  * BERG Playbase TL
  * BERG Playbase LL

  Het verschil zit in de zijpanelen van de BERG Playbase. De T staat voor tumblebar, dat is een duikelstang. en de L staat voor ladder. Je kan dus kiezen voor twee duikelstangen ( TT ) twee ladders ( LL ) of een duikelstang en een ladder ( TL ) Op beide zijpanelen passen alle accessoires.

   

  BERG Playbase play

  Je kan je playbase uitbreiden met veel verschillende accessoires. Zo kan je er diverse schommels in hangen zoals een babyschommel, rubber schommelzitje, houten schommelzitje, schommel disk en een nest schommel. Naast het schommelen heb je de mogelijkheid om een klimwand aan de zij panelen te monteren of een klimnet aan de voor of achterkant van je playbase. Naast deze mogelijkheden zijn er ook nog opties zoals een voetbal net, trapeze, ringen en een basketbalbord. Kortom een toestel met veel uitbreid mogelijkheden.

  BERG Playbase sport

  Wil je de playbase gebruiken als sport toestel, dan zijn er ook veel mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld een pull-up bar aan monteren, een dip bar,  gebruik de fitness rope of de resistance bands. Ben je meer van het boksen, dat is ook mogelijk! hang de BERG bokszak eenvoudig aan je playbase.

  Ben je toe aan een beetje ontspanning na je work out of wil je gewoon lekker in de zon liggen?  Maak je aankoop dan compleet met de hangmat.

   

  Wil je er meer over weten of in het echt zien? Kom dan kijken in ons experience center in Nijkerk. Of bekijk hier de hele BERG Playbase collectie

   

  Volg het laatste nieuws

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking