Sluiten

Categorieën

Filters

  EXIT Toys robotmaaierstop M trampoline

  €59,95 UITVERKOCHT, nieuwe voorraad 2022
  De EXIT robotmaaierstop M is een systeem dat aan trampolines bevestigd wordt, zodat een robotmaaier het gras rondom en onder de trampoline goed kan maaien zonder de trampoline te raken.... Toon meer
  • Meer dan 10 jaar kennis en ervaring
  • Experience center in Nijkerk
  • Kom testen en krijg advies van onze specialisten!
  • Installatie service mogelijk

  Productomschrijving

  EXIT Toys robotmaaierstop M trampoline 

  De EXIT robotmaaierstop M is een systeem dat aan trampolines bevestigd wordt, zodat een robotmaaier het gras rondom en onder de trampoline goed kan maaien zonder de trampoline te raken. De stop wordt gevormd door een metalen buis met schroefdraad die je tussen de poten van de trampoline klemt. De buis is in lengte verstelbaar door de schroefdraad en zit dus altijd stevig tussen de poten. Hou bij het bevestigen van de stop rekening met de hoogte van de behuizing van de robotmaaier, zodat je zeker weet dat jouw maaier de stop opmerkt en wegblijft van het trampolineframe. Dankzij de EXIT robotmaaierstop gaan een trampoline en een robotmaaier prima samen in de tuin.

  Met de EXIT robotmaaierstop M bepaal je zelf of je de hele trampoline of alleen de poten wilt blokkeren. Wanneer alleen de poten geblokkeerd worden, kan de robotmaaier goed bij het gras onder de trampoline. Willen de kinderen juist op de trampoline springen terwijl de robotmaaier aan het werk is? Kies er dan voor om de hele trampoline te blokkeren.

  De stop wordt in een set van twee stuks verkocht en is geschikt voor veel EXIT trampolines én voor veel andere trampolines met W-poten. De afmeting van de trampoline bepaalt hoeveel sets je nodig hebt om de poten of de hele trampoline te blokkeren:

  Afmeting trampolinePoten blokkerenHele trampoline blokkeren
  ø183 cm2 sets3 sets
  ø244 cm2 sets3 sets
  153 x 214 cm2 sets4 sets
  214 x 305 cm2 sets4 sets

  Standaard inbegrepen

  • 2 robotmaaierstops M (1 set)
  • Handleiding

  Let op: deze robotmaaierstop is niet geschikt voor ronde Elegant en Elegant Premium trampolines, hiervoor zijn speciale robotmaaierstops beschikbaar.

  Specificaties

  SKU
  11.40.68.00
  EAN
  8720088262993
  EXIT Toys robotmaaierstop M trampoline
  € 59,95
  EXIT Toys robotmaaierstop M trampoline
  EXIT Toys robotmaaierstop M trampoline 
  UITVERKOCHT, nieuwe voorraad 2022
  Toevoegen aan winkelwagen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  ← Let op!    Wij zijn gesloten i.v.m. vakantie t/m 06-12-2021 Geplaatste orders zullen na 07-12-2021 verwerkt worden Verbergen