Sluiten

Categorieën

Filters

  EXIT Toys robotmaaierstop trampoline ø427cm

  €79,- 4e week augustus 2021
  De EXIT robotmaaierstop voor Elegant en Elegant Premium trampolines met een diameter van 427 centimeter is een systeem dat aan de trampoline wordt bevestigd, zodat een robotmaaier het gras rondom de trampoline goed kan maaien.... Toon meer
  • Meer dan 10 jaar kennis en ervaring
  • Experience center in Nijkerk
  • Kom testen en krijg advies van onze specialisten!
  • Installatie service mogelijk

  Productomschrijving

  EXIT robotmaaierstop trampoline ø427cm

  De EXIT robotmaaierstop voor Elegant en Elegant Premium trampolines met een diameter van 427 centimeter is een systeem dat aan de trampoline wordt bevestigd, zodat een robotmaaier het gras rondom de trampoline goed kan maaien. De stop bestaat uit metalen koppelstukken en een glasvezelring, waardoor de robotmaaier niet onder de trampoline kan komen.

  De koppelstukken worden aan de poten van de trampoline bevestigd en de glasvezelring wordt door de koppelstukken geschoven. Omdat de metalen houders langer zijn dan het breedste punt van de poten, wordt de trampoline volledig geblokkeerd en is het voor de robotmaaier onmogelijk om tegen de trampoline aan te rijden. Hou bij het bevestigen van de stop altijd rekening met de hoogte van de behuizing van de robotmaaier, zodat je zeker weet dat jouw maaier de blokkade opmerkt. Wil je het gras onder de trampoline ook maaien? De robotmaaierstop blijft altijd stevig op zijn plek zitten, dus je kunt de trampoline eenvoudig verplaatsen. Dankzij de robotmaaierstop van EXIT Toys gaan een trampoline en een robotmaaier prima samen in de tuin.

  Standaard inbegrepen

  • 8 metalen koppelstukken
  • Glasvezelring ø427 cm
  • Handleiding

  Specificaties

  SKU
  11.40.63.00
  EAN
  8720088262986
  EXIT Toys robotmaaierstop trampoline ø427cm
  € 79,-
  EXIT Toys robotmaaierstop trampoline ø427cm
  EXIT robotmaaierstop trampoline ø427cm
  4e week augustus 2021
  Toevoegen aan winkelwagen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking