Sluiten

Categorieën

Filters

  Installatie service voor je trampoline, skelter, zwembad en kunstgras

  "Ontzorgd worden, dat is precies wat ik zoek!" 

  Zie je het ingraven van de trampoline en het afvoeren van de grond niet zitten? Wij graven de trampoline voor je in én voeren meteen de grond af! Wil je graag kunstgras in de tuin maar zie je het niet zitten om dit zelf aan te leggen, geen probleem wij verzorgen dit graag voor je! Uiteraard kunnen we je ook ontzorgen bij de installatie van de hottub of het monteren van een skelter. 

  Trampoline

  Voor een trampoline bieden wij een ingraafservice. Het ingraven van een trampoline is voor ons een veel voorkomende opdracht. Wij leveren niet alleen de trampoline maar kunnen hem ook voor je plaatsen tegen een scherp tarief. De prijs voor het ingraven van een trampoline is afhankelijk van de maat.
  Wij rekenen een basistarief van €2,00 per centimeter doorsnede van de trampoline. Voor dit bedrag komen we het gat uitgraven, trampoline plaatsen, de grond voeren we af en we laten de werkplek opgeruimd achter! Dit basistarief geldt voor de ingraafservice binnen een straal van 20km vanaf ons experience center, Touwslager 1, 3861 SP Nijkerk. 

  Woon je buiten een straal van 20km vanaf onze experience center? Dan rekenen we €1,80 + aantal km in centen. Dus woon je 34km vanaf ons experience center, dan rekenen we €2,14 per centimeter doorsnede van de trampoline. 

  Voorbeeld: je koopt een ronde ingraaf trampoline (20-25 cm hoog) van 305cm doorsnede en je woont op een afstand van 34 kilometer vanaf ons experience center. De kosten voor de ingraafservice zijn dan 305 x €2,14 = €652,70.

  Bovenstaande berekening is voor een ingraaf trampoline 20-25 cm hoog. Voor een ingraaf trampoline 0-4cm (gelijk met de grond) rekenen we andere prijzen, aangezien dit gat groter en dieper moet zijn. Voor deze soort trampolines rekenen we €1,00 per cm doorsnede extra.

  Voorbeeld: je koopt een ronde ingraaf trampoline (0-4 cm hoog) van 305cm doorsnede en je woont op een afstand van 34 kilometer vanaf ons experience center. De kosten voor de ingraafservice zijn dan 305 x €3,14 = €957.70.

  NB: voor een rechthoekige of ovale trampoline houden we de lengte van de langste zijde aan voor de berekening. 

  Kunstgras 

  Voor kunstgras bieden wij een aanlegservice. Bij het aanleggen van kunstgras komt best wel wat kijken. Het mooiste is om kunstgras te leggen op een zandbed van 20cm. Dit betekent vaak de er eerst grond afgevoerd moet worden, wit zand aanvoeren, het zandbed aantrillen en egaliseren. Daarna wordt er een drukverdeeldoek geplaatst en daar bovenop wordt het kunstgras gelegd. Nadat het kunstgras op maat is gesneden wordt het kunstgras verzand.
  Afhankelijk van het type kunstgras gaat er tussen de 5 en 10 kilo instrooizand per m2 op het kunstgras. Het instrooizand voorkomt dat de kunstgrasmat wegwaait, de vezel mooi omhoog blijft staan en verminderd slijtage aan je nieuwe kunstgras.

  De kosten voor het aanleggen van kunstgras is afhankelijk van diverse factoren, hoeveelheid, locatie en de huidige situatie. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Bel gerust met onze adviseur Wilbert via 033 260 00 25 maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur of stuur een mail naar [email protected]
  Natuurlijk kunnen we je in ons experience center ook een advies of offerte meegeven. Kun je meteen de soorten kunstgrassen komen bekijken!
   

  Zwembad

  Heb jij twee linker handen, maar wil je wel een zwembad? Wij kunnen het zwembad voor je monteren op locatie. Op basis van het type zwembad en de woonplaats wordt er een prijs bepaald. Neem contact op met Wilbert voor een prijsopgave! Wilbert is bereikbaar via 033 260 00 25. 

  Skelter

  Of wij ook een skelter kunnen monteren? Natuurlijk, onze installatieservice kan ook op skelters! Een skelter kunnen wij gemonteerd leveren tussen de €50,00 en €125,00 incl. BTW. Bel gerust even voor de mogelijkheden. 

  Je merkt het al: in de installatieservice is heel veel mogelijk! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 033 260 00 25 maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur of stuur een mail naar [email protected]
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking