Sluiten

Interline Chloor Granulaat 1kg

€ 18,95
Interline Chloor Granulaat 1kg... Toon meer
  • Meer dan 10 jaar kennis en ervaring
  • Experience center in Nijkerk
  • Kom testen en krijg advies van onze specialisten!
  • Installatie service mogelijk

Productomschrijving

Interline ChloorGranulaat voor een acute behandeling

Chloorgranulaat voor het zwembad zorgt voor een vlotte desinfectie van zwemwater. Ideaal te gebruiken bij het vullen van het zwembad en bij algvorming. Wil je zeer snel de juiste chloorwaarde behalen, gebruik dan chloorgranulaat voor een snelle shockbehandeling. Let op zorg altijd eerst dat de pH-waarde op pijl is en daarna chloorgranulaat toedienen. Met een te hoge of lage PH waarde vervalt de functie van het ChloorGranulaat

Hoe gebruik je Interline ChloorGranulaat

Los de aanbevolen hoeveelheid granulaat op in een 10 liter emmer met lauwwarm water voordat u het toevoegt aan het zwembad. Maximaal 250 gram granulaat per emmer water per keer. Voeg chloor toe aan het water, niet andersom. Wij adviseren u om in de avond na het zwemmen het chloor aan het water toe te voegen. Laat na een schokbehandeling de pomp 24 uur draaien. Wij adviseren u om na een schokbehandeling ten minste 12 uur niet te zwemmen.

Dosering van ChloorGranulaat

 

Opstart behandelingPer 1000 liter (1m3)  4,8gr
Onderhoud (per 48 uur)Per 1000 liter (1m3)  3,0gr
Acute Shock behandelingPer 1000 liter (1m3)10,0gr


De aangegeven hoeveelheden chloor om toe te voegen aan uw zwembad zijn een advies, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Door diverse invloeden, zoals bijvoorbeeld zon, regen, onweer of de mate van gebruik van het zwembad, kan de benodigde dosering afwijken van het advies. Het is niet mogelijk een vaste regel voor alle situaties aan te geven. De ervaring zal u leren wat de beste dosering is voor uw zwembad.

Interline Chloor Granulaat 1kg
€ 18,95
Interline Chloor Granulaat 1kg
In winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking