Sluiten

Categorieën

Filters

  Interline Solar Heater Dome - 5 Liter

  €89,50 UITVERKOCHT, nieuwe voorraad 2022
  Geen zin om in een koud zwembad te duiken? Wil je kunnen genieten van heerlijk verwarmd water? Met de Comfortpool Solar Bol kan het!... Toon meer
  • Meer dan 10 jaar kennis en ervaring
  • Experience center in Nijkerk
  • Kom testen en krijg advies van onze specialisten!
  • Installatie service mogelijk

  Productomschrijving

  Interline Solar Heater Dome - 5 Liter

  Geen zin om in een koud zwembad te duiken? Wil je kunnen genieten van heerlijk verwarmd water? Met de Comfortpool Solar Bol kan het!

  Deze innovatieve manier van zwembadverwarming verwarmt het water met behulp van zonne-energie, oftewel milieuvriendelijk én kostenbesparend. En dankzij zijn compacte formaat neemt de bol weinig plek in zodat er nog genoeg (speel)ruimte in de tuin over blijft.

  De Comfortpool Solar Bol wordt tussen de filterpomp en de retourleiding naar het zwembad geplaatst. Wanneer de zon op de solar bol schijnt wordt het water op de terugweg naar het zwembad verwarmd en warmt zo het gehele zwembad op tot een comfortabele temperatuur. Met de solar bol wordt het water in jouw zwembad zo'n 3°C per dag opgewarmd. Dit is echter bij benadering. Hoeveel het zwembadwater opwarmt is namelijk afhankelijk van vele factoren, zoals de zonkracht, de locatie en richting van de solar bol en, misschien wel het allerbelangrijkste, de begintemperatuur van het water en de buitentemperatuur.

  Specificaties

  SKU
  57100010
  EAN
  8717624310058
  Interline Solar Heater Dome - 5 Liter
  € 89,50
  Interline Solar Heater Dome - 5 Liter
  Interline Solar Heater Dome - 5 Liter
  UITVERKOCHT, nieuwe voorraad 2022
  Toevoegen aan winkelwagen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking