Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Voor de verwerking van de betalingen in onze webshop werken wij samen met Mollie. Het invoeren van gegevens en de betaling verloopt in onze webshop via een beveiligde SSL verbinding. Dit is een beveiligingssysteem voor internet. Hiermee wordt tijdens het online reserveringsproces de informatie-uitwisseling tussen jou en onze site gecodeerd. De informatie is hiermee onleesbaar voor derden. Dus ook je betalingsgegevens zijn beveiligd.

  iDEAL
  Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van jouw eigen bank. iDEAL is een directe online overboeking van je bankrekening meteen naar Mollie, Buitengewoonvoorthuis.nl ontvangt direct jouw betaling. iDEAL is alleen te gebruiken met een Nederlandse bankrekening. 

  Creditcard
  Wil je liever met creditcard betalen? Dat kan natuurlijk ook. De creditcard betaling verloopt via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. VISA en MasterCard klanten kunnen gebruik maken van deze betaalwijze. Via de beveiligde SSL procedure kun je veilig je creditcard gegevens invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. 

  Bankoverschrijving
  Buitengewoonvoorthuis biedt ook de mogelijkheid om je aankoop te betalen middels een bankoverschrijving. Na het bevestigen van je bestelling kun je zelf het totaalbedrag overmaken op de rekening van Buitengewoonvoorthuis. Vermeld je ordernummer of factuurnummer in de bankoverschrijving. Pas wanneer je betaling bij ons ontvangen is, wordt je bestelling bij ons verder verwerkt. 

  Bancontact
  Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash. Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd altijd 3D-secure beveiligd. Via de app van Bancontact is het online betalen nog makkelijker geworden voor jouw als Belgische klant.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking